Tas- of Sleutelhangers

Deze tas- of sleutelhangers doen het altijd goed! Zelfs aan een leren veter heb je een unieke ketting. In diverse afmetingen en uitvoeringen verkrijgbaar.

Armbanden

Armbanden verkopen wij in verschillende uitvoeringen, maar ze zijn allemaal handgemaakt! De armbanden van alleen kraaltjes worden gemaakt door Charles;  helemaal de trend met al deze vrolijke kleurtjes!

kettingen

Unieke kettingen, vlechtwerk met originele handgemaakte kralen. Verder in onze collectie: kettingen met papieren kralen, gemaakt van tijdschriften, en daarna afgelakt.

sjaals

Ook te gebruiken als pareo op het strand!

Slippers

Kleurrijke teenslippers, afgewerkt met kraaltjes aan de bovenkant en fluweel aan de achterzijde van de bandjes voor extra comfort.

Riemen

Gemaakt van soepel leer, met een prachtig vlechtwerk van kraaltjes

Tassen

Alle tassen zijn volledig handgemaakt en hebben veel unieke details; je vindt geen twee dezelfde. Ze zijn aan de binnenkant gevoerd en hebben aan beide zijden 2 ritsen. De tassen zijn van leer of een combinatie van leer met sisal-vlechtwerk (Kuba cloth) in authentieke afrikaanse patronen met aan voor en zijkant een combinatie van bijzondere kleurrijke kralen.

De nieuwste tassen komen van de Masaimarkt en zijn ook handgemaakt. Uniek exempaar met kraaltjes en hout; gevoerd en afsluitbaar met rits… Superleuk voor t strand!